Serija obutve Eclipsion

TOKIO, Japonska – Stabilnost in udobje sta jedro serije ECLIPSION. Serija je zasnovana za obvladovanje najzahtevnejših in najbolj zapletenih gibov, kar uporabniku daje samozavest pri vsakem koraku in skoku. Preoblikovan POWER CUSHION ECLIPSION bo na voljo marca 2023.

Zdaj bolj kot kdajkoli prej, ko se igra hitreje, sta stabilnost in udobje čevljev ključni za hitro in agilno gibanje. Novi ECLIPSION daje samozavest za takojšnjo reakcijo in potisk z nadgrajeno stabilnostjo ter udobnim prileganjem, kar omogoča igranje tudi skozi dolge igre.

Novo oblikovan model uporablja LATERALNI OVOJ in OJAČANJE STABILNOSTI, da prepreči bočno zibanje med agilnimi stranskimi koraki. LATERALNI OVOJ je del, ki podpira območje, ki absorbira največjo silo, zmanjšuje bočno zibanje pri gibanju s stranskimi koraki. OJAČANJE STABILNOSTI je sestavljeno iz umetnega usnja, odpornega na obrabo, ki stabilizira gibanje in izboljšuje bočno zibanje.

Semi-One-Piece Sole v kombinaciji z RADIAL BLADE SOLE poveča splošen oprijem in površino stika z integracijo zunanje gume profila in pete z vzorcem gume, izračunanim za zagotavljanje oprijema pri nenadnih navpičnih, vodoravnih in diagonalnih premikih. To poveča stabilnost pri pristajanju in zmanjšuje tveganje za zvini.

Da bi dopolnili oprijem, je potreben zgornji del s varnim in udobnim prileganjem. Durable Skin Light, ki temelji na poliuretanu, je zgornji del, ki združuje fleksibilnost gume s trdoto filma, omogoča igranje lahkih nog in hkrati ohranja varno in udobno prileganje. Notranji del čevlja je preoblikovan za zagotavljanje udobnega prileganja, hkrati pa omogoča lažje obuvanje in sezuvanje čevlja.

POWER CUSHION ECLIPSION Z bo na igrišču nosila zmagovalki ženskih dvojic na turnirju French Open 2022, Tan Pearly in Thinaah Muralitharan (MAS), in zmagovalki ženskih dvojic na evropskem prvenstvu 2022, Gabriela Stoeva in Stefani Stoeva (BGR).

INOVACIJE

Semi-One-Piece Sole in RADIAL BLADE SOLE
Semi-One-Piece Sole v kombinaciji z RADIAL BLADE SOLE 


Blog

7 Generacija VCORE

7 Generacija VCORE

TOKIO - Yonex Co., Ltd. z veseljem oznanja, da bo 13. januarja 2023 predstavil 7. generacijo loparja VCORE. Kot številka..

Napoved omejene serije Pro serij torb Yonex

Napoved omejene serije Pro serij torb Yonex

TOKIO - Yonex Co., Ltd. z veseljem napoveduje izid kolekcije Pro Series torbice v omejeni izdaji 2020, ki bo na voljo od..

Serija obutve Eclipsion

Serija obutve Eclipsion

TOKIO, Japonska – Stabilnost in udobje sta jedro serije ECLIPSION. Serija je zasnovana za obvladovanje najzahtevnejših i..

Uradna Yonex spletna trgovina Slovenija

Uradna Yonex spletna trgovina Slovenija

Spoštovani uporabniki,Veseli nas, da vam lahko tudi na slovenskem trgu predstavimo uradno spletno trgovino blagovne znam..