ČRNI PETEK

7 Generacija VCORE

TOKIO - Yonex Co., Ltd. z veseljem oznanja, da bo 13. januarja 2023 predstavil 7. generacijo loparja VCORE. Kot številka 1 med vrtljivimi loparji Yonex, ima ta izdelek žogico z visokim trajektorijem vrtinca, ki pada in odbija v večjem obsegu, kar igralcem omogoča širši spekter strateške igre.


S tehnologijo "ISOMETRIC", ki je značilna za Yonex, ima okvir 7%※1 povečano sladko točko v primerjavi s konvencionalnim okroglim okvirjem. Nov povečan širok vrh okvirja je povečal območje stika z žogo za 1,9%※1 in omogoča večje ukrivljanje strun ter tvori boljši kot izstrelka, višji trajektorij v poletu žoge. Novi grommet※2 s silikonskim oljem omogoča hitro fleksijo strune in dinamični vrtinec.


Poleg tega zmanjšanje grebena za 0,5 mm v vrhu okvirja prinaša minimalen upor zraka in izboljšuje hitrost zamaha.


Te tehnologije so povečale celotno zmogljivost, z netnim očiščenjem za 3,6%※3 in vrtljajem za 1,8%※3. Žogica z visokim trajektorijem vrtinca zmanjšuje neprisiljene napake okoli mreže, omogoča strateško igro z bolj agresivnim relijem.


Z namenom pridobitve širokega spektra kupcev, za razširitev obsega kupcev, od profesionalnih športnikov do srednješolskih in mlajših igralcev.


Novi lopar "VCORE" bodo uporabljali Denis Shapovalov (KAN), 2022 Davis Cup prvak in svetovna številka 18, Caroline Garcia (FRA), zmagovalka WTA Finala 2022 in svetovna številka 4 ter Elena Rybakina (KAZ), zmagovalka Wimbledona 2022 in svetovna številka 22, skupaj z mnogimi drugimi najboljšimi igralci. Garcia in Rybakina sta bili v letu 2022 prva in druga na WTA lestvici servisnih asov.


※1 Preizkušeno pri YONEX-u.

※2 Uporabljena je tehnologija napenjanja strune za teniške loparje, ki je prvič v industriji.

※3 V primerjavi s prejšnjimi modeli prek preizkušanja na stroju, preizkušeno pri YONEX-u.


INOVACIJE

2G-Namd ™ Flex Force
Blog

7 Generacija VCORE

7 Generacija VCORE

TOKIO - Yonex Co., Ltd. z veseljem oznanja, da bo 13. januarja 2023 predstavil 7. generacijo loparja VCORE. Kot številka..

Napoved omejene serije Pro serij torb Yonex

Napoved omejene serije Pro serij torb Yonex

TOKIO - Yonex Co., Ltd. z veseljem napoveduje izid kolekcije Pro Series torbice v omejeni izdaji 2020, ki bo na voljo od..

Serija obutve Eclipsion

Serija obutve Eclipsion

TOKIO, Japonska – Stabilnost in udobje sta jedro serije ECLIPSION. Serija je zasnovana za obvladovanje najzahtevnejših i..

Uradna Yonex spletna trgovina Slovenija

Uradna Yonex spletna trgovina Slovenija

Spoštovani uporabniki,Veseli nas, da vam lahko tudi na slovenskem trgu predstavimo uradno spletno trgovino blagovne znam..