ČRNI PETEK

O podjetju

KJE NAS NAJDETE

Fizinča trgovina podjetja kjer lahko poleg olgeda nabora artiklov izvedete tudi osebni prevzem pri spletnem naročilu, se nahaja na naslovu Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana (Špornti center BIT)


NA KRATKO O NAS

www.yonex.si - Uradna spletna trgovina blagovne znamke Yonex. Bekenda d.o.o. uradni-ekslkuzivni zastopnik oziroma predstavnik blagovne znamke Yonex.

Spletni portal www.yonex.si je uradni spletni portal in uradna spletna trgovina blagovne znamke Yonex za Slovenijo. Na spletni strani Yonex.si lahko najdete vse produkte, ki so predmet ponudbe blagovne znamke Yonex. Artikle iz zaloge lahko nemudoma naročite, artikli, ki v dotičnem času niso na zalogi a so objavljeni pa lahko preko možnosti "pošlji povpraševanje" podrobno preverite dobavljivost.

Podjetje Lont d.o.o.je podjetje, ki se ukvarja z distribucijo informacijske tehnologije, bele tehnike, papirne galanterije ter športnih in ostalih segmentov produktnih skupin. Prihodnost vidimo v hitrem porastu tehnologije, ki dviguje kvaliteto življenja in medsebojnem povezovanju. Podjetje je uradni zastopnik blagovnih znamk, ki so svetovno priznane. Celotni nabor znamk ter produktov si lahko ogledate v našem B2C.

Sodoben način življenja, tako v privatnem kot poslovnem svetu, od nas zahteva vedno večjo informacijsko »aktivnost«. Ne glede na to ali je to dobro ali ne, nas način življenja sili v to, da smo vse bolj in bolj odvisni od hitre in predvsem pravočasne dostopnosti do podatkov, informacij.

Podjetje Lont d.o.o. želi postati vodilno distribucijsko podjetje na različnih področjih (Informacijska tehnologija, dom in prosti čas, bela tehnika, medicina, ipd.). Ključ do uspeha vidimo v poštenem, doslednem in transparentnem poslovanju. S svojimi dobavitelji in predstavniki želimo ustvariti tesen in produktiven odnos. Podjetje Lont d.o.o. želi slediti sodobnim trendomi in iskati nove distribucijske kanale, ki pokrivajo področja našega delovanja.


OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv podjetja: Bekenda d.o.o.

Naslov podjetja: Kajakaška cesta 38, Ljubljana, 1211 Ljubljana-Šmartno

Matična številka: 9095462000

Davčna številka: SI39059782

Davčni zavezanec: DA

Transakcijski račun / IBAN : SSI56 6100 0002 7011 258

Direktor podjetja: Šefik Mašič in Damjan Rugelj

Kontakt: info@yonex.si


NASLOV FIZIČNE TRGOVINE

Fizična trgovina Yonex se nahaja na naslovu Litijska cesta 57,1000 Ljubljana v športnem centru BIT. Poleg možnosti osebnega prevzema naročenega blaga iz spletne trgovine vam v fizični trgovini ponujamo širok nabor izdelkov Yonex, profesionalno svetovanje in možnost dodatnih storitev kot so (inštrukcije, napenjanje in servisiranje teniške in badminton opreme)


NASLOV LOGISTIKE

Beograjska 16, 1000 Ljubljana, Slovenija


DELOVNI ČAS ZA STRANKE:

Ponedeljek – Petek  od 8:30h do 14:30h

Vikendi in prazniki zaprto


Sledi nas na: Instagram, Facebook

V Bekenda d.o.o.  si prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke in tehnične specifikacije izdelkov. Če vseeno odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite na info@yonex.si. Vse slike so simbolične in ne odražajo nujno v celoti dejanskega stanja izdelka.